16 Nisan 2010 Cuma

Yazlık Makyaj Trendleri























Yeşiller, maviler, pembeler... Etrafımız adeta bir renk cümbüşü. Sadece giyim kuşamda değil, makyajda da öyle. Biz de bronz teninize çok yakışacağını düşündüğümüz renk renk gözler, dudaklar yarattık.



Yeşil etkisiKatılacağın davette cool ve gizemli bir imaj çizebilirsin. Kıyafetinde, siyah ve gri gibi soğuk renkler mükemmel duracaktır.
Uygulama: Kaş altına beyaz far sür. Parlak yeşil farını komple kapak ve biraz üzerine gölge olarak geç. Alt ve üst kirpik dibine beyaz far gsür. Son olarak siyah göz kalemi ve siyah rimel kullan.


Su gibi berrak Renkli gözlerin varsa, bu makyaj tam sana göre. Çünkü göz rengini daha çok ortaya çıkaracak. Koyu renk gözlerin var ise sakın üzülme, çünkü bu makyaj senin için de çok uygun.
Uygulama: Açık mavi far ile kaş altını aydınlat. Gözkapağının ortasına kadar yine açık mavi farı iki üç kez üst üste uygula. Kapağın diğer yarısına ise parlak koyu mavi far sür. Alt kirpik dibine açık mavi far geç. Son olarak mavi rimel uygula.



Pırıl pırıl bakışlar Arkadaşının partisine davetlisin. Etrafa pozitif enerji yaymak için eflatunlardan ve simlerden yararlanabilirsin.
Uygulama: Kaş altı ve gözkapağının yarısına kadar açık eflatun far uygula. Diğer yarısına ilk önce açık eflatun kalem far ve üzerine simler sür. Alt ve üst kirpik diplerine önce eflatun far, sonra sadece alt kirpik dibine sim geç


Pembe cazibeDoğal, ama iddialı bir makyaja ne dersin? Jean, pembe bir bluz, pembe çanta ve terliklerinle mükemmel duracak. İlk buluşma için çok ideal.
Uygulama: Kaş altına ve kemiğe yoğun pembe far, gözkapağına daha açık pembe far uygula. Tam kuyruk kısmından yukarı doğru yine koyu pembe far sür. Son olarak siyah göz kalemi ve rimel kullan.


Mavi ve morun uyumuGece makyajına uygun, içinde mavi bazları olan mor ve mavi farlarla etkiki bakışlar yaratabilir, dikkatleri üzerine çekebilirsin.


Doğal pembeİşte sana pembe tişörtün ya da elbisenle kullanabileceğin şeker gibi bir pembe. Arkadaşlarınla buluşmaya giderken çok ideal! Bütün gözler senin üzerinde olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder