15 Nisan 2010 Perşembe

DERMALOGİCA

Cildinizin Değiştiğini Hissettiğiniz An... Sonsuza Kadar!
Cilt sağlığını Dermalogica ile keşfedin. Dermalogica tümdünyada profesyonel cilt terapistlerinin ve tüketicilerin 1 numaralı tercihidir. Çünkü kendimizi 25 yılı aşkın süredir, reklam, süslü ambalaj, mucize tedavi vaatleri veya abartılı, yanıltıcı iddialar ile değil eğitim, yenilik ve profesyonel tavsiye yoluyla sağlıklı cilt sonuçları almaya adadık.
Önce Eğitim
Dermalogica hikayesinin başlangıcı 1986 yılıdır ancak Los Angeles'da endüstrideki değişim baskısı 1983 dolaylarında çoktan başlamıştı. Amerika "estetisyen" endüstrisini bilmeyen, İngiltere eğitimli cilt terapisti Jane Wurwand, Amerika'da verilen cilt ve vücut terapisi eğitiminin pratikte uygulanabilir olmadığını farketti. Kendisi, lisans seviyesinde kapsamlı ve ciddi bir eğitim almışken, Amerikalı öğrenciler, endüstriye eğitimsiz, daha da kötüsü saygı duyulmayan bir konumda giriyordu. Jane, Kaliforniya Marina Del Rey'de The International Dermal Institute (IDI) adında küçük bir sınıf açarak eğitim vermeye başladı. Lisanslı cilt terapistlerini davet ederek, lisansüstü eğitime el attı ve onları iş dünyasında rekabet edebilir düzeye getirdi. Bugün tüm dünyada 40 noktada hizmet veren IDI, lisansüstü cilt ve vücut terapisi eğitiminde uluslararası altın standart olarak kabul edilmektedir.
Dermalogica'nın Doğuşu
Jane, IDI eğitimlerine devam ederken hiçbir ürün grubunun "güzellik" kavramını tamamen karşı olan kendi cilt sağlığı inanışına uygun olmadığını farketti ve kendi ürünlerini geliştirdi. 1986'da Dermalogica doğdu: bilinen tahriş edici ve sivilce oluşumuna sebep olan maddeleri içermeyen (lanolin, SD alkol, mineral yağ, suni renklendirici ve parfüm), cilt sağlığını iyileştirmeye yardımcı olan sadece IDI'da eğitim almış profesyonel cilt treapistlerinden alınabilecek bir marka.
Dermalogica markası; cilt bakımını kozmetik bir unsur olmaktan çıkarıp sağlık meselesi haline getirince yaygın "güzellik ve cazibe" inançlarını anında yerle bir etti. Ürün içeriklerinde bilinen ve sık kullanılan maddeleri çıkardığımız an, Dermalogica marka kimliğine güçlü bir unsur daha eklendi: profesyonel cilt terapistinin uzmanlığı...
Ardından, şimdi olduğu gibi, ürünlerimiz Amerika'da üretildi, hiçbir zaman hayvanlar üzerinde test edilmedi, Dermalogica sadece profesyonel uzmanlar tarafından önerildi ve satıldı. 20 yılda, Dermalogica dünyada piyasadaki diğer ürünlerin hepsinden daha fazla reçetelenen bir marka olarak profesyonel cilt uzmanlarının 1 numaralı seçimi haline geldi.
Dermalogica; eğitim ve araştırma odaklı, bir şirkettir; Marina Del Ray'deki küçük bir ofisten Los Angeles'da 145.000 m2'lik genel merkeze (ve tüm dünyada 50 ülkede satış noktalarına) büyüyerek endüstrinin gerçek öncüleri olmak, ana vizyonumuz olan cilt sağlığı ve profesyonel cillt sağlığı vizyonumuzdan hiçbir zaman tereddüt etmeden ilerlemek bize gurur veriyor.
Zonlarınızı Öğrenin
Cildinizin sağlığını ömür boyu korumak için atacağınız ilk adım cildinizi anlamaktır. Dermalogica cilt uzmanınıza giderek başlayabilirsiniz. 50 ülkede 75.000'in üzerinde çalışanı ile, hemen köşeyi döndüğünüzde bir Dermalogica uzmanına rastlamanız hiç zor değil. Dermalogica'ya özel Face Mapping® ile cildinizi 14 zona ayırarak analiz eden cilt bakım uzmanlarından sadece eğitimli bir profesyonelden alabileceğiniz gerçek öneri ve sonuç odaklı cilt bakım rejiminizi öğrenebilirsiniz.
Biz Güzel Değiliz.
(hoş veya şımartan veya lüks değiliz)
Bizim ilgi alanımız cildinizin sağlığını bambaşka bir seviyeye taşımak! Bu yüzden ambalajlarımız banyonuzla aynı renk olarak tasarlanmasa da, zamanımızı, cildinizin ihtiyacı olan en üstün performanslı formülleri geliştirmek için harcadığımızdan her zaman emin olabilirsiniz. Hhiçbir zaman mineral yağ, lanolin, suni renklendirici, parfüm ya da ucuz katkı maddeleri gibi bilinen "güzellik" içeriklerini kullanmayacağız. Bu içerikleri kullanarak üretim yapmak çok daha kolay; ancak cilde zararlı olduklarını unutmamak gerek. Biz bu içeriklerin yerine, işe yarayacağından emin olduğumuz, sonuçları ve etkinliği tüm dünyada Dermalogica kullanan uzmanlar tarafından kanıtlanmış maddeleri kullanmayı tercih ediyoruz.
Artık bizim hikayemizi bidiğinize göre, kendi cildinizin hikayesini keşfetmeye başlayabilirsiniz! Cilt sağlığınızı sonsuza kadar değiştirecek ürün rejiminizi öğrenmek için online Speed Mapping®'i deneyin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder